Ontspanningsmassage met Klanken

Wat is het doel van een ontspanningsmassage met klanken?
Het doel is om een diepere ontspanning van het lichaam te ervaren, beter te slapen, bewuster te worden van uw lichaam, rust te brengen in uw hoofd, vermoeidheid te laten verdwijnen, de energie weer heerlijk te laten doorstromen,
zachtheid te voelen en verbinding te voelen met uzelf en anderen.

Een ocean-drum met een opgeschilderde wolf voor een ,mat.
Een zelfgemaakte ocean-drum wordt gebruikt tijdens klankontspanning sessies.

Als gecertificeerd klankwerker kan ik tijdens ontspanningsmassage gebruik maken van instrumenten zoals kabalonga’s, drums of klankschalen. Deze kunnen ervoor zorgen dat er een diepere ontspanning ontstaat. Dit gebeurt door de trillingen die de instrumenten voortbrengen. Uw lichaam bestaat voor een groot deel uit water. Denk maar aan een steentje dat in het water wordt gegooid en die vervolgens het water in trillingen zet. U ziet allerlei kringen die doorgegeven worden en ook weer teruggekaatst wordt. Dit gebeurt ook in ons lichaam door aanraking van de handen maar ook door de instrumenten die trillingen voortbrengen en uw huid aanraken die de signalen weer doorsturen. Zo kunnen we diep het lichaam in gaan om spanningen of blokkades los te laten waarbij ook onze emoties geraakt kunnen worden en vrij gaan stromen.

Wilt u meer informatie over medische voorwaarden klik hier.
Wilt u meer informatie over algemene voorwaarden klik hier.

Hoe werkt een ontspanningsmassage met klanken voor de cliënt?
Het is een één op één sessie waarbij u eerst een ontspanningsmassage krijgt waarna er met klanken wordt gewerkt om zó nog dieper te kunnen gaan in het lichaam. Dit alles gebeurt op een massagetafel.