Wie ben ik?

Mijn naam is Tonny van den Hout.
Ik ben klankwerker en integraal holistische masseur.
Mijn hele leven ben ik al met muziek bezig en ik heb dan ook mijn bachelor aan het Brabants conservatorium gehaald. Daarna ben ik meerdere jaren actief geweest als vakleerkracht muziek.

Het onderwijs zelf is mij ook niet vreemd, omdat ik als groepsleerkracht gewerkt heb. Ook in het speciaal onderwijs. Daarnaast heb ik een aantal jaren geleden een Soundfulness opleiding gedaan met als resultaat dat ik nu klankwerker ben. Ik geef klankontspanning aan particulieren,  zowel in groepen als individueel. En ook bij zorginstellingen  bijvoorbeeld aan meervoudig gehandicapte mensen, mensen met dementie en mensen met niet-aangeboren Hersenletsel.

Naast al het klankwerk dat ik geef ben ik ook masseur. Van ontspanning massage tot en met integraal holistische massage. Hier heb ik verschillende certificaten en diploma’s voor behaald. Ik wil me blijven ontwikkelen in hoe de mens in elkaar zit.

Ik blijf in beweging!